Nybygg

En trygg og trivelig byggeprosess

I Unison Installasjon har vi bolig som spesialfelt, og kjenner til alle tenkelige løsninger og problemstillinger som kan være aktuelle ved oppføring av et nybygg. Dersom du velger oss som samarbeidspartner når du skal bygge hus lover vi å hjelpe deg trygt gjennom hele prosessen fra planleggingsfase til ferdigstillelse – og er selvsagt tilgjengelige også i årene etterpå.

Vi vet godt hvor stressende en byggeperiode kan være for en utbygger, og mener at en åpen og løpende dialog er det viktigste grepet man kan gjøre for en problemfri prosess. Vi har derfor alltid en vakttelefon du kan ringe om du har spørsmål eller innspill også etter vanlig kontortid.

All dokumentasjon ivaretas digitalt

Unison Installasjon publiserer all dokumentasjon på Boligmappa.no. For deg som kunde betyr dette at all informasjon om arbeid som er gjort kun er noen få tastetrykk unna, og du slipper dermed å styre med fysiske papirer om du for eksempel skal selge boligen om noen år.

Dokumentasjonen følger boligen, og vil dermed være oppdatert samme hvem som er oppført som huseier. Les mer på Boligmappa.no

Kontakt oss

Spørsmål? Kontakt oss!

Kontakt oss

Sertifikater

Samarbeidspartnere