Rehabilitering

Start oppussingsprosessen hos oss

Har du kjøpt et eldre hus som skal totalrenoveres? Eller kanskje du går med planer om å bytte ut det gamle kjøkkenet med et som har plass til flere ovner og kjøkkenmaskiner – og strøm nok til å drive alt sammen? Eller kanskje du endelig har bestemt deg for å gjøre loftstuen beboelig?

Vi har sett alt sammen før, og er mer enn gjerne behjelpelige med å finne fremtidsrettede løsninger skreddersydd etter behov, eventyrlyst og budsjett.

Trygg prosess, forutsigbare priser

Ved større oppussingsjobber er det mye å holde styr på, og vi legger derfor mye vekt på en åpen og løpende dialog med kunden for å passe på at vi finner optimale løsninger. I de fleste tilfeller kan vi også tilby en fastpris på hele prosjektet, så slipper du å bekymre deg for uforutsigbare utgifter.

All dokumentasjon ivaretas digitalt

Unison Installasjon publiserer all dokumentasjon på Boligmappa.no. For deg som kunde betyr dette at all informasjon om arbeid som er gjort kun er noen få tastetrykk unna, og du slipper dermed å styre med fysiske papirer om du for eksempel skal selge boligen om noen år.

Dokumentasjonen følger boligen, og vil dermed være oppdatert samme hvem som er oppført som huseier. Les mer på Boligmappa.no

Kontakt oss

Spørsmål? Kontakt oss!

Kontakt oss

Sertifikater

Samarbeidspartnere